Jídelní lístek
Uvedená gramáž masa je v syrovém stavu. U objednávky 1/2 porce Vám bude počítáno 70% z celkové ceny!!
Speciality k pivu Pondělí - Pátek pouze od 14°°
100g
Domácí nakládaný hermelín
A7
66,-
120g
Grilovaný hermelín v alobalu, brusinky
A7
86,-
100g
Tlačenka světlá, cibule, ocet
A9
30,-
100g
Český - Godhaj s cibulí a octem
A1a
30,-
200g
Smažené cibulové kroužky
A1a
55,-
porce
Topinka s česnekem
A1a
porce = 1/2 krajíce chleba
10,-
100g
Olivy (dle nabídky)
28,-
50g
Okurka kyselá
A12
10,-
50g
Brusinky
28,-
70g
Kečup
A12
22,-
100g
Chleba
A1a
10,-
Hovězí maso, Burgery Pondělí - Pátek pouze od 14°°
Vepřové maso
Kuřecí maso
Dětské menu
100g
Přírodní kuřecí steak
79,-
100g
Smažený vepřový řízek
79,-
100g
Kuřecí medailónky v kukuřičné krustě
99,-
100g
Smažený kuřecí řízek
79,-
1/2
Smažák
46,-
Saláty
Bezmasá jídla
Poháry a Dezerty
Přílohy
Všechny ceny v menu jsou uvedeny v Kč
Seznam alergenů
podle nařízení EP a Rady (EU) č. 1169/2011, platného od 13. 12. 2014
A1 | Obiloviny obsahující lepek – (a) pšenice, (b) žito, (c) ječmen, (d) oves, (e) špalda, (f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich | |
A2 | Korýši a výrobky z nich | |
A3 | Vejce a výrobky z nich | |
A4 | Ryby a výrobky z nich | |
A5 | Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich | |
A6 | Sójové boby (sója) a výrobky z nich | |
A7 | Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) | |
A8 | Skořápkové plody – (a) mandle, (b) lískové ořechy, (c) vlašské ořechy, (d) kešu ořechy, (e) pekanové ořechy, (f) para ořechy, (g) pistácie, (h) makadamie a výrobky z nich | |
A9 | Celer a výrobky z něj | |
A10 | Hořčice a výrobky z ní | |
A11 | Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | |
A12 | Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 | |
A13 | Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | |
A14 | Měkkýši a výrobky z nich |